PRAHA

Zábavné prohlídky pro rodiny v Clam-Gallasově paláci

Clam-Gallasův palác v Praze otevírá své dveře pro rodiny s dětmi ve věku 7-12 let během pravidelných víkendových prohlídek. Tyto edukačně-zábavné akce se budou konat obvykle jednou za 14 dní v sobotu od 14 hodin. Prohlídky budou vedeny zkušenými lektory a zaměří se na historii a kulturu šlechtických rodin.

Dětem se během prohlídky paláce představí nejen významné prostory historické budovy, ale také se interaktivním způsobem seznámí s pojmem „šlechtic“. Program bude bohatý na hry, vyprávění a úkoly, které pomohou malým návštěvníkům lépe porozumět tomuto tématu.

Kapacita každé prohlídky je omezena na 15 dětí, které mohou být doprovázeny dospělými. Každý dospělý doprovázející dítě nebo děti má vstup zdarma. Délka programu činí přibližně 90 minut a jeho cena je 100 Kč za dítě. Účastníci se setkají u pokladny paláce, kde také proběhne sraz před začátkem akce.

Clam-Gallasův palác se těší na vaši návštěvu a je připraven nabídnout nezapomenutelné zážitky pro celou rodinu. Dotazy týkající se prohlídek směřujte na e-mailovou adresu gausova@muzeumprahy.cz.

Přijďte a objevte kouzlo historie s vašimi dětmi v jedinečné atmosféře Clam-Gallasova paláce na adrese Husova 158/20, 110 00 Praha 1 – Staré Město.

Termíny

15. červen 2024 14:00 - 16:00
29. červen 2024 14:00 - 16:00