PLZEŇSKO

Náhradní díly lidí jsou koneckonců přece jen blahobyt !

20.12. oslavíme zimní slunovrat, nejdůležitější celoplanetární svátek a jako skromný a nenápadný rituál se na malém sále a ve výčepu staroplzeneckého pivního a cider klubu položí na oltář kultury náležitá obětina - společný koncert třech nonkonformních hudebních těles doprovázený recitací ryzí poesie pana archeologa a undergroundového básníka Luďka Markse osobně!

Na podiu se v prvé řadě představí klasicky zlobivé dítko plzeňské rock´n´rollové scény Náhradní Díly Lidí, následuje výborný sokolovský Blahobeat se svými protestsongy, tentokrát ze života, a poslední, jako překvapení z Teplic, vystoupí tajemná alternativní formace Konec Konců, která má v celém regionu zde premiéru.

Akci otevře sládek, moštař, výrobce cidru a provozovatel tohoto alternativního svatostánku klubu Vili Ilgner, kde představí své ležáky připravené na uvítání zimního Slunovratu a po té se jme doprovázet celý program mluveným slovem  konferenciér ctihodný pan Petr Hnilo, kterého znalci a milovníci alternativní kultury zajisté vzpomenou, co by leadera někdejší mezinárodní skupiny Deep Sweden.

Těšíme se na Vaši návštěvu!