PRAHA

Stavební firma BrickHouse s.r.o. nabízí 11 různých variant bungalovů na klíč

Společnost BrickHouse s.r.o. se zaměřuje na stavbu zděných bungalovů a patrových domů již od roku 2012. 

5 výhod spolupráce s firmou BrickHouse

  1. poradí vám, jak snížit náklady na pořízení rodinného domu (RD). Získáte energetickou úsporu již ve standardním provedení.

  2. široký výběr variant bungalovů (od 2+kk se zastavěnou plochou 83 m2, až po největší 5+kk o ploše 130,6 m2). Máte zájem o patrový dům? Žádný problém! Podívejte se na kompletní nabídku zděných domů.

  3. projednají s vámi možnost vybudování terasy pro klidné chvíle s rodinou či přáteli, můžete si také přiobjednat kryté parkovací stání s pergolou

  4. doba výstavby je od „prvního kopnutí“ po realizaci stavby „na klíč“ a závěrečnou kolaudaci (tedy k nastěhování) standardně 12 měsíců

  5. firma se skutečně postará o výstavbu vašeho nového domu od A do Z.

TIP REDAKCE: Současným trendem je bungalov do L (4+KK)

Rodinám s dětmi doporučujeme zajímavou nabídku bydlení v podobě přízemního zděného domu BRICK 4+kk active. Aktuální cenu domu zjistíte na stránce BUNGALOV 4KK do L. Tento velmi oblíbený typ bungalovu nabízí zajímavé dispoziční řešení. Vícečlenné rodině poskytuje dostatek soukromí, tedy tři samostatné pokoje, tzn. například ložnice a dva dětské pokojíčky anebo pokoje pro hosty a velkou společnou obývací místnost s kuchyňským koutem, která je prostorná a můžete z ní vycházet ven na zahradu. Jde o bungalov do tvaru "L" a v ceně je samozřejmě i projektová dokumentace a základní vybavení koupelny.

Užitná plocha bungalovu je 121m2

Celková zastavěná plocha činí 151 m2, užitná plocha nabízí úžasných 121 m2, do kterých se vejde kromě obytných místností i prostorná koupelna, šatna, technická místnost, předsíň a chodba. Bungalov do L je tedy velice zajímavým řešením pro početnou rodinu.

Máte zájem o více informací? Kontaktujte BrickHouse s.r.o.

BrickHouse s.r.o.
Adresa: Zborovská 36, Plzeň
Mobil: +420 702 060 093
Mobil: +420 702 060 094
E-mail: info@brickhouse.cz
Web: www.brickhouse.cz