VYSOČINA

Malý festival pro rodiny s dětmi z celé Vysočiny

Den pro rodinu připomíná její důležitost. Někdy bereme v dnešní uspěchané době svoji rodinu jako samozřejmost a nemáme dostatek času s ní trávit volný čas. Tato akce umožní rodinám se zastavit a vychutnat si čas, který můžou strávit společně.
Celé odpoledne bude zaměřené tak, aby si ho užila celá rodina od nejmenších po nestarší členy rodiny. Nejenom že bude připraven bohatý program, kde se např. představí klaun Pupa, loutková pohádka, hudební hrátky s Pavlem Lutnerem a skupinou Vrabčí trh, ale bude připraven i úžasný doprovodný program jako jízda kočárem, skákací hrad, prezentace činnosti mateřských a rodinných center, Family Pointu, Senior Pointu apod.,“ popisuje část programu předsedkyně Spolku Tilia Marta Vencovská.

„Mateřská a rodinná centra patří mezi jedny zhlavních aktérů prorodinných aktivit vKraji Vysočina, a proto jsme i velmi rádi, že nad celou akcí převzal záštitu Petr Krčál, radní Kraje Vysočina pro oblast sociálních věcí a prorodinné politiky. Mateřská a rodinná centra budou na festivalu připravovat bohatý program pro rodiny,“ doplňuje Daria Čapková, krajská koordinátorka Sítě pro rodinu, z. s., Kraje Vysočina.

Akce se koná v rámci projektu Zdravý Kraj Vysočina.