HRADECKO

Pohřešovaný muž užívá vozidlo Opel Astra Caravan



JIHLAVA – Policisté Krajského ředitelství policie kraje Vysočina se obracejí prostřednictvím sdělovacích prostředků na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po muži, po kterém bylo v pondělí 20. května vyhlášení celostátní pátrání jako po osobě pohřešované. Jednašedesátiletý muž byl naposledy viděn svým známým 16. května 2024 časně ráno. Na schůzku, kterou měl domluvenou na stejný den večer, už ale nedorazil. Od té doby muže nikdo neviděl. Muž trvale žije v obci Lípa na Havlíčkobrodsku, ale přechodně pobýval v Jihlavě na ulici Kainarova. Oznámení o jeho pohřešování učinili jeho blízcí, kteří o něho měli obavy, protože se jim několik dnů neozývá a má také stále nedostupný mobilní telefon. Muž užívá osobní vozidlo značky Opel Astra Caravan - registrační značka vozidla je 2J3 1055. Osobní vozidlo je zelené barvy a je opatřeno polepy TAXI – stěhování. Pohřešovaný muž je 160 centimetrů vysoký a má střední postavu. Má modré oči, krátké hnědé prošedivělé vlasy a nosí krátký šedý plnovous. Policisté provedli prověrky zdravotnických zařízení, zkontaktovali blízké osoby, provedli další prověrky u jeho zaměstnavatele, ale zatím všechna opatření jsou bez kladného výsledku.

Není vyloučeno, že by se pohřešovaný muž mohl vyskytovat v Královéhradeckém kraji, proto cílíme výzvy a pátrání i do této oblasti.

V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

mjr. JUDr. Dana Čírtková
23.5.2024